Bestil Mad hos Anne-Mad til din næste fest

Hos Anne-Mad står vi altid klar til at tage imod din bestilling når du skal holde fest. Sørger du for festen. Så sørger Anne-Mad for maden.

Kontakt Anne-Mad

Julemenu

Der skal som minimum bestilles 4 forskellige retter og minimum 10 kuverter. Bestillingen skal være AnneMad i hænde senest 1 uge før arrangementet og ønsker man at bestille i juledagene, altså 1. og 2. juledag skal bestillingen være afgivet senest torsdag d. 17. december 2020. Køkkenet holder lukket i dagene 27. til 30. december (begge dage inkl.) m.h.p. klargøring af årets nytårsmenu. Herom vender jeg tilbage senere.

Ande-carpaccio vendt i marinadedressing
Pris pr. kuvert 35 kr.
Der er toppet med sirup-figener, syltede capers og ristede pinjekerner, hertil rugbrød og smør.
Varmrøget peberlaks
Pris pr. kuvert 43 kr.
Med tranebær-peberrodscreme, hertil rugbrød og smør.
Marinerede sild
Pris pr. kuvert 21 kr.
Med hårdkogt æg, karrysalat, løgringe og frisk dild, hertil rugbrød og smør.
Hårdkogt æg
Pris pr. kuvert 27 kr.
Fyldt med sennepscreme og toppet med lufttørret skinke, hertil rugbrød og smør.
Frikadeller
Pris pr. kuvert 42 kr.
Med flødestuvet hvidkål.
Medister
Pris pr. kuvert 60 kr.
Med æblechutney.
Honningmarineret skinke (uden svær)
Pris pr. kuvert 40 kr.
Og små bagte kartofler.
Appelsinmarineret svinekam (uden svær)
Pris pr. kuvert 50 kr.
Og brunede kartofler.
Julesalat bestående af:
Pris pr. kuvert 10 kr.
Rødkål, appelsin, æble, ristede hasselnødder og marinadedressing.
Brun skysauce
Pris pr. kuvert 18 kr.
Kirsebærcheesecake
Pris pr. kuvert 35 kr.
Med mørke chokolade stykker.
Ris a la mande
Pris pr. kuvert 30 kr.
Med kirsebærsovs.